4,69 /5,00 (42 beoordelingen)
Gratis verzending vanaf 200€
Heb je nog vragen? 04445/3099671
icons/BBBB Log in

winkelmand

Schliessen icons/25Y
Junge Frau mit Smartphone in der Hand
Junge Frau mit Smartphone in der Hand

Klarna

Bij Klarna kunt u het aankoopbedrag op rekening betalen of in handige termijnen afbetalen. Kies de betalingsoptie die het beste bij u past. Door op rekening te kopen, kunt u de goederen eerst controleren en daarna betalen. Met gespreid betalen kunt u het bedrag flexibel verdelen en afbetalen in een periode naar keuze. Klarna biedt deze opties aan voor klanten in Oostenrijk, Duitsland en Finland.

Paypal

PayPal is een wereldwijd bekend betalingssysteem dat door particulieren en bedrijven wordt gebruikt. Met een eenvoudige registratie via uw e-mailadres kunt u PayPal gebruiken en direct online betalen. U kunt kiezen uit verschillende betaalmethoden zoals bankoverschrijving, creditcard of tegoed op uw PayPal-rekening. Er zijn geen extra kosten voor kopers bij transacties in euro's. Als u in vreemde valuta betaalt, wordt de wisselkoers van PayPal toegepast en kunnen er extra kosten van 2,5% tot 4% van toepassing zijn. PayPal biedt ook uitgebreide kopersbescherming voor kopers.

Apple Pay

Apple Pay is een contactloos betaalsysteem van Apple. Hiermee kunt u voor goederen en diensten betalen via Apple-apparaten zoals de iPhone, iPad of Apple Watch. Om Apple Pay te gebruiken, moet u uw creditcard of betaalkaart opslaan in de Wallet-app van uw apparaat. Bij het afrekenen houdt u eenvoudigweg uw apparaat voor de lezer om de betaling te bevestigen. De veiligheid van uw gegevens wordt gegarandeerd door het gebruik van tokens en Touch ID of Face ID. Apple Pay is gratis voor de koper en kan in veel winkels, apps en online winkels wereldwijd worden gebruikt.

Kredietkaart

Bij een creditcardbetaling wordt gebruik gemaakt van een fysieke of virtuele kaart die is gekoppeld aan een bankrekening of kredietlijn. De kaarthouder verstrekt zijn creditcardgegevens (kaartnummer, vervaldatum, beveiligingscode) aan de handelaar, online of persoonlijk. De handelaar verifieert de informatie en autoriseert de betaling. Het bedrag wordt vervolgens afgeschreven van de creditcardrekening van de kaarthouder. Met de creditcard kan de kaarthouder gemakkelijk aankopen doen en de betaling uitstellen tot een latere datum wanneer er voldoende saldo op de creditcardrekening staat.

Onmiddellijke bankoverschrijving

SOFORT Bankoverschrijving is een snelle en veilige betaalmethode waarmee u rechtstreeks vanaf uw bankrekening online kunt betalen. Het enige dat u nodig heeft, is uw bankrouteringsnummer, uw rekeningnummer en uw login voor online bankieren. SOFORT Transfer stuurt u automatisch door naar de website van uw bank, waar u kunt inloggen met uw toegangsgegevens voor online bankieren en de overdracht kunt bevestigen. De betaling gebeurt realtime, waardoor uw aankoop snel en veilig kan worden verwerkt.

Giropay

Giropay is een online betaalmethode die door veel Duitse banken en spaarbanken wordt aangeboden. Hiermee kunnen klanten realtime en veilig online betalen. Om dit te doen, hoeft de klant eenvoudigweg zijn bankcode en rekeningnummer op te geven. Vervolgens wordt hij doorgestuurd naar de inlogpagina van zijn bank om de overdracht te bevestigen. Het bedrag wordt direct van uw bankrekening afgeschreven. Giropay is gratis voor de koper en wordt door veel webwinkels als betaalmogelijkheid geaccepteerd.

Google Pay

Google Pay is een snelle en veilige manier om met uw smartphone te betalen. U kunt uw creditcards, betaalkaarten en loyaliteitsprogramma's opslaan in de Google Pay-app en deze vervolgens eenvoudig laten zien bij het afrekenen. Om te betalen hoeft u alleen maar uw telefoon voor de contactloze lezer te houden en de betaling wordt uitgevoerd. Met Google Pay zijn uw gegevens veilig omdat deze gecodeerd zijn en niet worden gedeeld met de verkoper. Google Pay biedt ook bescherming tegen ongeautoriseerde betalingen en maakt een snelle verwerking van het betalingsproces mogelijk.

Winkel betalen

Shop Pay is een veilige en snelle betaalmethode speciaal ontworpen voor winkelen in online winkels. Met Shop Pay kunnen klanten hun betalings- en verzendgegevens opslaan om het afrekenproces in de toekomst te vereenvoudigen. De betaling wordt rechtstreeks via Shop Pay verwerkt, zonder dat u uw creditcardgegevens of andere gevoelige gegevens op de website van de handelaar hoeft in te voeren. Shop Pay biedt ook Kopersbescherming om ervoor te zorgen dat u beschermd bent in geval van problemen met uw bestelling.

Zoekopdracht

icons/8H