4,69 /5,00 (42 beoordelingen)
Gratis verzending vanaf 200€
Heb je nog vragen? 04445/3099671
icons/BBBB Log in

winkelmand

Schliessen icons/25Y
Couchtisch nach Wunsch Massivholz
Couchtisch nach Wunsch Massivholz
Treppe mit Handlauf von oben

Dat is hoe je het doet

Heb jij een bedrijf en ben je op zoek naar frisse ideeën en stoere houten producten? Dan zit je bij ons precies goed! Wij bieden niet alleen hoogwaardig maatwerk naar wens, maar ook service op locatie en de mogelijkheid om showroom of servicepartner te worden. Of u nu alleen maar wilt rondkijken of actief wilt deelnemen, wij verheugen ons op uw aanvraag. Laten we samen iets geweldigs creëren!

Sitzbank aus Massivholz im Eingangsbereich
Sitzbank aus Massivholz im Eingangsbereich

Stel een vraag

Nog vragen?

Wat kan ik aanvragen?

Als B2B-partner profiteert u van onze individuele houtproducten op maat van uw bedrijf. Of het nu gaat om planken, tafels, kasten of decoratieve elementen voor uw bedrijfspand of als wederverkoopproduct – wij staan ​​klaar om samen met u de perfecte oplossing voor uw bedrijf te ontwikkelen. Laten we samenwerken en uw bedrijf verrijken met onze op maat gemaakte houtproducten.

Hoe werkt het B2B-onderzoek?

Het aanvraagproces voor B2B-partners is eenvoudig en duidelijk. Klik op de betreffende knop en volg de quiz om ons meer over uw project te vertellen. Op basis van uw antwoorden maken wij een offerte op maat, die wij u per e-mail toesturen. De quiz geeft ons een beter inzicht in uw project en kan u een passend aanbod doen.

Ik heb vooraf nog vragen. Hoe kan ik informatie krijgen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen voordat u een offerte aanvraagt. U kunt via e-mail of telefoon contact opnemen met onze klantenservice, een videogesprek regelen of een afspraak maken in een van onze showrooms voor persoonlijk advies. Ook kunt u ter plaatse een indruk krijgen van onze producten en onze productie.

Hoe snel ontvang ik feedback nadat ik mijn verzoek heb ingediend?

Wij verwerken aanvragen binnen 1-2 werkdagen en sturen u de aanbieding per e-mail. In uitzonderlijke gevallen, zoals bij grote volumes, kunnen er kleine vertragingen optreden. Wij vragen om uw begrip en verzekeren u dat wij altijd zullen proberen uw verzoek zo snel mogelijk te verwerken.

Hoe accepteer ik het aanbod?

Als u ons aanbod wilt accepteren, beantwoordt u eenvoudig de e-mail of neemt u telefonisch contact op met onze klantenservice. Wij zullen dan samen alle openstaande vragen, zoals betaalmethoden, verduidelijken en de bestelling voor u plaatsen.

Ik heb het aanbod geaccepteerd, wat gebeurt er nu?

Zodra u het aanbod heeft geaccepteerd en alle openstaande vragen zijn opgehelderd, beginnen wij met de productie van uw houtproject. Tijdens de productie houden wij u via e-mail op de hoogte. Na voltooiing sturen wij het product veilig verpakt naar het door u opgegeven adres. Indien u aanvullende diensten zoals montage bij ons heeft geboekt, maken wij hiervoor apart een afspraak.

Hoe lang is de aanbieding geldig?

Het aanbod is qua productiemogelijkheden onbeperkt geldig. Wij garanderen echter slechts 4 weken de aangegeven prijs. Veranderingen in de koopprijs of externe omstandigheden kunnen de prijs beïnvloeden. Wilt u het project op een later tijdstip realiseren, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij vinden samen een oplossing.

Mijn vraag staat niet in deze FAQ, wat nu?

Staat uw vraag hier niet bij, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag per e-mail of telefoon bereikbaar en ondersteunen u graag bij uw individuele houtproject. Ook kunt u altijd een afspraak maken in één van onze showrooms om persoonlijk advies te krijgen en kennis te maken met onze producten en diensten.

Massive Tischplatte aus Holz im Wohnzimmer

Zoekopdracht

icons/8H