4,69 /5,00 (42 beoordelingen)
Gratis verzending vanaf 200€
Heb je nog vragen? 04445/3099671
icons/BBBB Log in

winkelmand

Schliessen icons/25Y
Tischplatte Eiche mit Gestell und Stühlen im Wohnzimmer
Tischplatte Eiche mit Gestell und Stühlen im Wohnzimmer
Wand im Badezimmer mit Holzverkleidung

Maatwerk volgens uw wensen.

Heeft u een speciaal project in gedachten waar u hulp bij nodig heeft? Dan zit je hier precies goed! Wij maken alles van hout op maat en ondersteunen u bij de uitvoering van uw ideeën. Of het nu gaat om meubels, ramen, deuren of andere houten producten - Aboutwood is uw betrouwbare partner. Neem nu contact met ons op met uw verzoek, dan nemen wij direct contact met u op om uw wensen en ideeën te bespreken. Samen vinden wij de perfecte oplossing voor uw individuele project!

Schaukelstuhl Massivholz im Wohnzimmer
Schaukelstuhl Massivholz im Wohnzimmer
Couchtisch Massivholz im Wohnzimmer
Couchtisch Massivholz im Wohnzimmer

Nog vragen?

Wat kan ik aanvragen?

Bij Aboutwood zijn er geen grenzen aan je creativiteit! U kunt op maat gemaakte houten producten aanvragen, zoals planken, tafels, kasten of decoratieve elementen. Of u nu een eenvoudig of complex houtproject in gedachten heeft, wij staan klaar om uw ideeën werkelijkheid te laten worden. Laten we samen uw droomproject realiseren!

Hoe werkt het verzoek?

Om een onderzoek in te stellen Aboutwood Om te beginnen klikt u eenvoudig op de betreffende knop en wordt u doorgestuurd naar onze interactieve quiz. Daar beantwoordt u enkele specifieke vragen over uw houtproject op maat. Op basis van uw antwoorden krijgen wij een gedetailleerd beeld van uw wensen en kunnen wij een passende aanbieding maken. Wij sturen u dan dit aanbod zodat u kunt beslissen of het aan uw verwachtingen voldoet. Als u vragen heeft of het aanbod wilt bespreken, kunt u te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice.

Wat moet ik doen als ik vooraf vragen heb?

Geen probleem, wij staan ​​voor u klaar! Indien u vooraf vragen heeft, kunt u per e-mail of telefoon contact opnemen met onze klantenservice. Voor uitgebreider persoonlijk advies bieden wij ook videogesprekken aan. Als alternatief kunt u ook een bezoek brengen aan een van onze showrooms om onze producten van dichtbij te ervaren en uzelf te overtuigen van onze service.

Hoe snel ontvang ik feedback?

U ontvangt doorgaans binnen 1-2 werkdagen een reactie van ons per e-mail. Wij streven er altijd naar om uw aanvraag zo snel mogelijk te verwerken. In zeldzame gevallen, bijvoorbeeld wanneer er sprake is van een uitzonderlijk hoog aantal verzoeken, kunnen er echter kleine vertragingen optreden. In dit geval vragen wij om uw begrip.

Hoe accepteer ik het aanbod?

Om ons individuele aanbod te accepteren, kunt u eenvoudigweg per e-mail op ons bericht reageren of telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. Ons vriendelijke team zal vervolgens eventuele open vragen, zoals de gewenste betaalmethode, met u verduidelijken en uw bestelling in het systeem aanmaken. Zo zorgen wij ervoor dat uw project vlot en volgens uw wensen wordt uitgevoerd.

Ik heb het aanbod geaccepteerd, wat gebeurt er nu?

Nadat u uw individuele offerte heeft geaccepteerd en alle openstaande vragen zijn beantwoord, beginnen wij met de productie van uw houtproject. Gedurende het gehele proces houden wij u per e-mail op de hoogte van de actuele status. Zodra de productie is voltooid, verpakken wij alles veilig en sturen het via een transportbedrijf of bezorgdienst rechtstreeks naar u thuis. Zo ontvangt u uw houten product op maat gemakkelijk en snel. Indien u aanvullende diensten heeft geboekt, zoals montage, maken wij apart een afspraak met u.

Hoe lang is de aanbieding geldig?

Ons aanbod voor de productie van uw houtproject is onbeperkt geldig. Wij kunnen de genoemde prijs echter slechts voor 4 weken garanderen. Prijswijzigingen kunnen optreden als gevolg van mogelijke wijzigingen in materiaalkosten of externe omstandigheden. Wij vragen hiervoor uw begrip. Wilt u uw project pas later realiseren, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Samen vinden wij zeker een passende oplossing voor u.

Ik heb nog vragen, wat nu?

Maakt u zich geen zorgen als uw vraag hier niet wordt beantwoord. Onze klantenservice staat van maandag tot en met vrijdag voor u klaar via e-mail of telefoon. Ook kunt u eenvoudig een afspraak maken om één van onze showrooms te bezichtigen en daar eventuele openstaande vragen te verhelderen. Wij streven er altijd naar om al uw zorgen op te helderen en ondersteunen u graag bij uw individuele houtproject.

Tischplatte Nussbaum mit Stühlen
Tischplatte Nussbaum mit Stühlen

Zoekopdracht

icons/8H