4,69 /5,00 (42 beoordelingen)
Gratis verzending vanaf 200€
Heb je nog vragen? 04445/3099671
icons/BBBB Log in

winkelmand

Schliessen icons/25Y

Hoe bedek ik mijn oude vensterbank?

Wie verkleide ich meine alte Fensterbank?

Een vensterbank is meer dan alleen een functioneel onderdeel in uw huis. Het is een sleutelelement dat de esthetische expressie van een kamer vormgeeft en karakter geeft.

Maar wat gebeurt er als uw oude vensterbank oud wordt en zijn charme heeft verloren? Hier komt de renovatievensterbank in beeld. In deze blogpost leer je hoe een renovatievensterbank je oude vensterbank nieuw leven kan inblazen.

De renovatie vensterbank

Een vensterbank zorgt niet alleen voor een decoratief tintje, maar biedt ook ruimte voor planten en decoraties. Er zijn ook heel praktische redenen: het voorkomt bijvoorbeeld dat water en kou naar binnen dringen. Als uw vensterbank echter versleten of beschadigd is, kan dit de algehele uitstraling van de kamer bederven. Een renovatievensterbank kan hier gemakkelijk helpen.

Hoe werkt het? Een renovatievensterbank is een op maat gemaakte vensterbank die bovenop de bestaande vensterbank wordt geplaatst. Het maakt het mogelijk om uw oude vensterbank te camoufleren. Dit is een gemakkelijke manier om uw kamer een nieuwe look te geven, zonder het gedoe en de kosten van het verwijderen van de oude vensterbank. Bij AboutWood bieden wij op maat gemaakte renovatievensterbanken aan van hoogwaardig, FSC-gecertificeerd hout.

 

Fensterbank verkleiden

Voordelen van de renovatievensterbank

Uw oude vensterbank afdekken met een renovatievensterbank biedt tal van voordelen. Ten eerste is het een kosteneffectieve oplossing. Je bespaart tijd en geld omdat je de oude vensterbank niet hoeft te verwijderen. Ten tweede brengt een renovatievensterbank van hout warmte en natuurlijkheid in uw kamer en verbetert zo het ruimtegevoel. Ten derde kunnen onze renovatievensterbanken, doordat ze op maat gemaakt worden, precies aangepast worden aan uw wensen en de afmetingen van uw oude vensterbank. Vooral voor mensen die niet van knutselen houden is de renovatievensterbank een goede keuze.

De productie

Het maken van een renovatievensterbank vergt vakmanschap en precisie. Het moet dun genoeg zijn om op de bestaande vensterbank te passen, maar toch sterk en duurzaam zijn. Bij AboutWood maken we gebruik van de modernste technieken en vakmanschap om ervoor te zorgen dat elke renovatie vensterbank aan de hoogste eisen voldoet en u er lang plezier van heeft.

Conclusie over het aankleden van de vensterbank

Je oude vensterbank bedekken met een renovatievensterbank kan een eenvoudige en effectieve manier zijn om de uitstraling van een kamer te verbeteren. Met een op maat gemaakte massief houten renovatievensterbank kunt u de charme en warmte van natuurlijk hout in uw huis brengen – zonder het gedoe en de kosten van het verwijderen van uw oude vensterbank. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze op maat gemaakte renovatievensterbanken en hoe deze uw huis kunnen verbeteren.

 

 

Zoekopdracht

icons/8H